туристичка атракција

Таг
4Вести

ХАВАИ ЌЕ ГИ ОТСТРАНИ СЛАВНИТЕ „СКАЛИ ДО РАЈОТ“, КОИ СЕ ЗАБРАНЕТИ ЗА ЈАВНОСТ ОД 1987

„ЏОКЕР СКАЛИТЕ“ СЕ НОВАТА ТУРИСТИЧКА АТРАКЦИЈА НА ЊУЈОРК, НА НЕЗАДОВОЛСТВО НА ЖИТЕЛИТЕ НА БРОНКС