Турски театар

Таг
12Вести

ПЕАМ ВО ХОР, ПЛАНИНАРАМ И УЧАМ РУСКИ, НЕ СУМ КЛАСИЧНА ПЕНЗИОНЕРКА, ВЕЛИ АКТЕРКАТА БЕДИЈА БЕГОВСКА

ТУРСКИ ТЕАТАР СО ПРЕТСТАВАТА „СЛУГИНКИ“ ИГРА НА МОТ

„ДОМОТ НА КУКЛАТА“ ПРЕМИЕРНО ВО ТУРСКИ ТЕАТАР НА 28 ОКТОМВРИ

„КРОЈАЧ ЗА ДАМИ“ НА СИНИША ЕВТИМОВ ПРЕМИЕРНО ВО ТУРСКИ ТЕАТАР

ТУРСКИ ТЕАТАР ИМА ПРЕМИЕРА НА ДЕТСКАТА ПРЕТСТАВА „РАПУНЗЕЛ“

ПРЕТСТАВАТА „СЛАВНАТА ФЛОРЕНС“ ВЕЧЕРВА ПРЕМИЕРНО ВО ТУРСКИ ТЕАТАР

„ДЕВОЈЧЕТО СО КИБРИТЧИЊА“ УТРЕ ПРЕМИЕРНО ВО ТУРСКИ ТЕАТАР

ЅВЕЗДАТА НА „ВЕЛИЧЕСТВЕНИОТ“ ФИЛИЗ АХМЕТ ПО ПОДОЛГО ВРЕМЕ ИГРА ВО СВОЈОТ МАТИЧЕН ТУРСКИ ТЕАТАР

„ТРИ СЕСТРИ“ ВО РЕЖИЈА НА ВАСИЛ ХРИСТОВ ВЕЧЕРВА ПРЕМИЕРНО ВО ТУРСКИ ТЕАТАР

ПРЕМИЕРА НА „ЈУНАЦИ ОД БАЈКИТЕ И ЦРВЕНКАПА“ ВО ТУРСКИ ТЕАТАР