ученици

Таг
28Вести

ВЕЛЕШКИ УЧЕНИЦИ ЧЕТИРИ ДЕНА УЧЕА КАКО ДА НАПИШАТ КНИГА ПРЕКУ ПРОЕКТОТ „ЛЕТО ВО БИБЛИОТЕКА“

УЧЕНИЦИ ОД ПРИЛЕП И БИТОЛА ЧИТАА ДЕЛА И ДРАМАТИЗИРАА БАЈКА НА ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК

УЧЕНИЦИ ОД РЕСЕН ГО ОСВОИЈА ТРЕТОТО МЕСТО НА ЕВРОПСКИОТ КВИЗ ЗА ПАРИ ВО БРИСЕЛ И СЕ СРЕТНАА СО БЕЛГИСКАТА КРАЛИЦА МАТИЛДА

„ПРОМЕНИ ГО КРАЈОТ НА НЕЧИЈА ПРИКАЗНА“ НА ВОСКРЕСИЈА АНДРЕЕВСКА ИЗБРАН ЗА СЛОГАН НА КАМПАЊАТА ЗА ТРАНСПЛАНТАЦИЈА

УЧЕНИЦИ ОД ВЕЛЕС ИЗРАБОТИЈА И ПОДЕЛИЈА НОВОГОДИШНИ ЧЕСТИТКИ ОД РЕЦИКЛИРАНА ХАРТИЈА

ГИ УЧИМЕ УЧЕНИЦИТЕ КАКО ДА СЕ КОРИСТИ МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК ВО МЕДИУМИТЕ, ВЕЛАТ ОД МЛАДИНСКОТО РАДИО ВО БИТОЛСКАТА ГИМНАЗИЈА

ВО ВЕЛЕС СЕ ОДРЖА ПРОДАЖНА ИЗЛОЖБА НА ИЗРАБОТКИ ОД ЛЕТНИТЕ ДЕТСКИ РАБОТИЛНИЦИ, ПАРИТЕ ЌЕ БИДАТ ДОНИРАНИ

ДЕЦАТА ОД 9 ДО 12-ГОДИШНА ВОЗРАСТ ЗНААТ ШТО СЕ САЈБЕРНАПАДИ, НО НЕ ЗНААТ САМИ ДА СЕ ЗАШТИТАТ, ПОКАЖА СТУДЕНТСКА АНКЕТА

СРЕДНОШКОЛЦИТЕ ЦВЕТКОВСКА И МИХАЈЛОВСКИ ОД „ОРЦЕ НИКОЛОВ“ НАГРАДЕНИ ЗА НАЈДОБРИ СОСТАВИ НА САЕМОТ НА КНИГА

БЕНДОТ НА ГИМНАЗИЈАТА „НИКОЛА КАРЕВ“ НАСТАПИ КАКО СПЕЦИЈАЛЕН ГОСТИН НА „БГ ИНВАЗИЈА“ ВО БЕЛГРАД