уништување

Таг
3Вести

СВЕТСКАТА ПОПУЛАЦИЈА НА АЈКУЛИ СЕ НАМАЛИЛА ЗА 71% ВО ПОСЛЕДНИТЕ 50 ГОДИНИ

ЗА 15 ГОДИНИ УНИШТЕНИ 43 МИЛИОНИ ХЕКТАРИ ТРОПСКИ ШУМИ, РАМНО НА ГОЛЕМИНАТА НА ГЕРМАНИЈА

МОДНИТЕ КУЌИ ГИ ПАЛАТ НЕПРОДАДЕНИТЕ ПРОИЗВОДИ ЗА ДА СПРЕЧАТ ФАЛСИФИКУВАЊЕ