Василичарски концерт

Таг
7Вести

ПОЗНАТИ ОПЕРСКИ АРИИ СЕ ПЕЕЈА НА ТРАДИЦИОНАЛНИОТ ВАСИЛИЧАРСКИ КОНЦЕРТ ВО ОПЕРАТА

ТРЕТА ГОДИНА ПО РЕД, ЌЕ СЕ ПЕАТ ОПЕРСКИ АРИИ НА ВАСИЛИЧАРСКИОТ КОНЦЕРТ ВО НОБ

НА ВАСИЛИЧАРСКИТЕ КОНЦЕРТИ ВО НОБ ЌЕ СЕ ПЕАТ ОПЕРСКИ ДЕЛА

ВАСИЛИЧАРСКИОТ КОНЦЕРТ ВО НОБ ПОСВЕТЕН НА НАЈГОЛЕМИТЕ ХИТОВИ

ТРИ ВАСИЛИЧАРСКИ КОНЦЕРТИ СО НАЈГОЛЕМИТЕ ПОП И РОК ХИТОВИ ВО МОБ