Велибор Џаровски-Џаро

Таг
3Вести

ЗДРАВКО ЧОЛИЌ ЗА МАЛКУ ЌЕ СТАНЕШЕ ШТИПСКИ ЗЕТ, КАЖА ЏАРО НА ШТИПСКАТА ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА ЗА НЕГО

ШТИПСКА ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА ЗА ЏАРО, „ЖИВОТ НА КОЦКА“

БИОГРАФСКАТА КНИГА ЗА ЏАРО КОНЕЧНО ПРЕВЕДЕНА НА МАКЕДОНСКИ, ПРОМОЦИЈАТА Е УТРЕ НА САЕМОТ НА КНИГА