Вевчански карневал

Таг
2Вести

НАД 1.000 МАСКИ ЌЕ ПРОДЕФИЛИРААТ НА ПРЕТСТОЈНИОТ ВЕВЧАНСКИ КАРНЕВАЛ

МЕ ПОТКУПИЈА СО ВЕВЧАНСКИТЕ ПАРИ, КАЖА МИНИСТЕРОТ АЛАЃОЗОВСКИ ПРЕД ВЕВЧАНСКИОТ КАРНЕВАЛ