Виена

Таг
21Вести

ВИЕНА ГО ЗАДРЖА СТАТУСОТ НА НАЈДОБАР ГРАД ЗА ЖИВЕЕЊЕ НА СВЕТОТ

ВИЕНА СО СТОЕЧКИ ОВАЦИИ И ДВА БИСА ГИ НАГРАДИ ТРПЧЕСКИ И ПРИЈАТЕЛИТЕ ЗА ИЗВЕДБАТА НА „МАКЕДОНИСИМО“

„МАКЕДОНИСИМО“ НА ТРПЧЕСКИ УТРЕ ЌЕ ИМА ПРЕМИЕРА ВО ОРКЕСТАРСКА ВЕРЗИЈА ВО ВИЕНА

НАЈСТАРАТА ЗООЛОШКА ГРАДИНА НА СВЕТОТ СЕ НАОЃА ВО ВИЕНА И ГО СЛАВИ 270. РОДЕНДЕН

ОКЛЕНД ИЗБРАН ЗА НАЈДОБАР ГРАД ЗА ЖИВЕЕЊЕ ОТКАКО ПАНДЕМИЈАТА НАПРАВИ НОВ ПОРЕДОК

ВО ЗООЛОШКАТА ВО ВИЕНА УГИНА НАЈСТАРАТА ЖИРАФА ВО ЕВРОПА

МАКЕДОНИЈА ГИ ОТВОРИ ТРГОВСКИТЕ ЦЕНТРИ, БЕРЛИН И ВИЕНА КАФУЛИЊАТА

МУЗЕЈ ВО ВИЕНА СОБИРА ПРЕДМЕТИ ПОВРЗАНИ СО КОВИД-19 ЗА ДА ЈА ДОКУМЕНТИРА ПАНДЕМИЈАТА

ВИЕНА ЌЕ ГИ НАГРАДИ ЖИТЕЛИТЕ КОИ КОРИСТАТ ЈАВЕН ПРЕВОЗ СО БЕСПЛАТНИ БИЛЕТИ ЗА КУЛТУРНИ НАСТАНИ