Виетнам

Таг
6Вести

ВИЕТНАМ ОТВОРИ НОВ СТАКЛЕН МОСТ КОЈ НУДИ ПОГЛЕД ОД ВИСИНА ОД 150 МЕТРИ

ВИЕТНАМ НЕ ДОЗВОЛУВА МАСОВЕН ТУРИЗАМ ВО НАЈГОЛЕМАТА ПЕШТЕРА НА СВЕТОТ КОЈА ИМА СВОЈ ЕКОСИСТЕМ И КЛИМА

ПРВИОТ ЗЛАТЕН ХОТЕЛ НА СВЕТОТ ОТВОРЕН ВО ВИЕТНАМ, ВО ЦЕЛИОТ ЛУКСУЗ МОЖЕ ДА СЕ УЖИВА И ЗА 250 ДОЛАРИ

„ИСЧЕЗНАТИОТ“ ГЛУВЧЕШКИ ЕЛЕН СНИМЕН ЗА ПРВПАТ ПО ТРИ ДЕЦЕНИИ

ВО ЧЕСТ НА ВТОРИОТ САМИТ, БЕРБЕР ОД ВИЕТНАМ ПРАВИ БЕСПЛАТНИ ФРИЗУРИ ВО СТИЛОТ НА ТРАМП И КИМ