Викторијас сикрет

Таг
10Вести

„ВИКТОРИЈА‘С СИКРЕТ“ ПРВПАТ АНГАЖИРАШЕ МОДЕЛ СО ДАУНОВ СИНДРОМ

„ВИКТОРИЈАС СИКРЕТ“ НАЈАВИ НОВА ПРОГРАМА ВО КОЈА НЕМА ДА СОРАБОТУВА СО СВОИТЕ „АНГЕЛИ“

БРАЗИЛКАТА САМПАЈО Е ПРВАТА ТРАНСРОДОВА МАНЕКЕНКА НА „ВИКТОРИЈАС СИКРЕТ“

ШПАНКАТА ЛОРЕНА ДУРАН Е ПРВИОТ „ПЛУС САЈЗ“ МОДЕЛ НА „ВИКТОРИЈАС СИКРЕТ“

УНГАРКАТА БАРБАРА ПАЛВИН ЈА НАСЛЕДИ АДРИЈАНА ЛИМА КАКО АНГЕЛ НА „ВИКТОРИЈАС СИКРЕТ“

СЕ ПОВЛЕЧЕ „НАЈГОЛЕМИОТ АНГЕЛ НА СИТЕ ВРЕМИЊА“ – ПОСЛЕДНОТО ШОУ НА АДРИЈАНА ЛИМА ЗА „ВИКТОРИЈАС СИКРЕТ“

ЕЛЗА ХОСК ЌЕ ГО НОСИ ГРАДНИКОТ ОД МИЛИОН ДОЛАРИ НА ГОДИНАШНАТА РЕВИЈА НА „ВИКТОРИЈАС СИКРЕТ“

ПОЛИЦИЈАТА ЈА ПРЕКИНА ЗАБАВАТА НА „ВИКТОРИЈАС СИКРЕТ“ ВО ШАНГАЈ

АЛЕСАНДРА АМБРОЗИО СЕ ПРОСТИ ОД „ВИКТОРИЈАС СИКРЕТ“ ПО 17 ГОДИНИ