вирус

Таг
5Вести

НОВИОТ КОРОНАВИРУС КОНЕЧНО ЌЕ ДОБИЕ ИМЕ, ЗА НЕГО СЕ ДИСКУТИРАЛО ДВЕ НЕДЕЛИ

ЛАПТОП ЗАРАЗЕН СО ШЕСТЕ НАЈОПАСНИ ВИРУСИ ПРОДАДЕН ЗА 1,3 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ИМЕТО НА КИМ КАРДАШИЈАН ВЛЕЧЕ НАЈМНОГУ ВИРУСИ НА ИНТЕРНЕТ

ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ВАКЦИНА ПРОТИВ ГРИП ГОДИШНО СЕ ТРОШАТ НАД 500 МИЛИОНИ ЈАЈЦА