висока технологија

Таг
2Вести

КИНА ГИ ОТВОРИ УНИВЕРЗИТЕТИТЕ СО НОВА ТЕХНОЛОГИЈА КОЈА ЦЕЛ ДЕН ЌЕ ГИ СЛЕДИ СТУДЕНТИТЕ