витешка титула

Таг
5Вести

СТОГОДИШНИОТ КАПЕТАН ТОМ МУР СТАНА ВИТЕЗ ОТКАКО СОБРА 32 МИЛИОНИ ФУНТИ ЗА ЗДРАВСТВЕНИТЕ РАБОТНИЦИ

ОЛИВИЈА ЊУТН-ЏОН И РЕЖИСЕРИТЕ МЕНДЕС И МЕКВИН ГИ ДОБИЈА НАЈВИСОКИТЕ КРАЛСКИ ТИТУЛИ

ВЕРОЈАТНО ЌЕ БИДАМ ЕДИНСТВЕНИОТ ЧЛЕН НА МОНТИ ПАЈТОН СО ТИТУЛАТА СЕР, ВЕЛИ МАЈКЛ ПЕЈЛИН

ЌЕ ПРОСЛАВАМ СО ЧАША МЛЕКО ВО ПРАВ – МАЈКЛ ПЕЈЛИН СТАНА ПРВИОТ ЧЛЕН НА „МОНТИ ПАЈТОН“ СО ТИТУЛАТА СЕР