Владо Јаневски

Таг
5Вести

ДВАЕСЕТ ГОДИНИ СЕ КАНИМЕ ДА СОРАБОТУВАМЕ, РЕКОА ВЛАДО ЈАНЕВСКИ И РОБЕРТ САЗДОВ ПРЕД МАКФЕСТ, КОЈ ПОВТОРНО ГИ СПОИ

ГИ ЖИВЕАМ МОИТЕ НАЈУБАВИ ЗЛАТНИ ГОДИНИ, ВЕЛИ ВЛАДО ЈАНЕВСКИ ПРЕД КОНЦЕРТИТЕ ВО СКОПЈЕ

ПО 30 ГОДИНИ, ВЛАДО ЈАНЕВСКИ СЕ ВРАЌА НА МАКФЕСТ ВО ШТИП КАКО РЕВИЈАЛЕН ГОСТИН