Војна на ѕвездите: подемот на Скајвокер

Таг
5Вести

ПРЕТПРЕМИЕРАТА НА „ПОДЕМОТ НА СКАЈВОКЕР“ СО 11 ПРОЕКЦИИ ВО СИНЕПЛЕКС

ЕМОЦИИ И НОСТАЛГИЈА НА СВЕТСКАТА ПРЕМИЕРА НА „ПОДЕМОТ НА СКАЈВОКЕР“ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

„ДИЗНИ“ СЕ СОГЛАСИ СМРТНО БОЛЕН ФАН НА „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ“ ПРЕДВРЕМЕ ДА ГО ГЛЕДА НОВИОТ ФИЛМ

КЕРИ ФИШЕР „ОЖИВЕАНА“ ВО „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: ПОДЕМОТ НА СКАЈВОКЕР“