Вудсток

Таг
6Вести

ПОЧИНА МАЈКЛ ЛЕНГ, ЕДЕН ОД ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ВУДСТОК

ДВОЈКАТА ОД КУЛТНАТА ФОТОГРАФИЈА ОД ВУДСТОК СО ВИП-ТРЕТМАН НА 50-ГОДИШНИНАТА ОД ФЕСТИВАЛОТ

ПРОПАДНА ФЕСТИВАЛОТ СО КОЈ ТРЕБАШЕ ДА СЕ ОДБЕЛЕЖАТ 50 ГОДИНИ „ВУДСТОК“

НОВИОТ ВУДСТОК ФЕСТИВАЛ Е ОТКАЖАН, ОБЈАВИ ГЛАВНИОТ СПОНЗОР

МИКС НА СТАРОТО И НОВОТО – ВУДСТОК ОБЈАВИ КОЈ ЌЕ ПЕЕ НА 50-ГОДИШНИНАТА

СО НОВ „ВУДСТОК“ ВО АВГУСТ ЌЕ СЕ ОДБЕЛЕЖИ 50-ГОДИШНИНАТА ОД ЛЕГЕНДАРНИОТ МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛ