загуба

Таг
5Вести

„МАРВЕЛИТЕ“ ПРОГЛАСЕН ЗА НАЈГОЛЕМОТО ФИЛМСКО ПРОМАШУВАЊЕ ЗА 2023

„ИКС-МЕН: МРАЧНИОТ ФЕНИКС“ Е НАЈГОЛЕМОТО ФИЛМСКО ПРОМАШУВАЊЕ ЗА 2019

КИНОСАЛИТЕ НИЗ СВЕТОТ ИЗГУБИЈА 5 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ПОРАДИ КОРОНАВИРУСОТ

СЕВЕРНА АМЕРИКА ИЗГУБИЛА ТРИ МИЛИЈАРДИ ПТИЦИ ВО ПОСЛЕДНИТЕ 50 ГОДИНИ

КРЕАТАРОТ НА „ЛУТИ ПТИЦИ“ ГО ЗАТВОРИ СТУДИОТО ВО ЛОНДОН