заработка

Таг
27Вести

„ЕРИ“ НА ТЕЈЛОР СВИФТ Е ПРВАТА ТУРНЕЈА ВО ИСТОРИЈАТА СО ЗАРАБОТЕНИ МИЛИЈАРДА ДОЛАРИ

„АВАТАР 2“ ЗАРАБОТИ МИЛИЈАРДА ДОЛАРИ ЗА САМО 14 ДЕНА

„ТОП ГАН 2“ ЗАРАБОТИ МИЛИЈАРДА ДОЛАРИ И СТАНА НАЈУСПЕШНИОТ ФИЛМ ЗА 2022

„ТОП ГАН 2“ СТАНА ПРВИОТ ФИЛМ НА ТОМ КРУЗ КОЈ ЗАРАБОТИЛ 100 МИЛИОНИ ДОЛАРИ НА ОТВОРАЊЕТО

НАЈПОПУЛАРНИТЕ 10 ЈУТЈУБЕРИ ЛАНИ ЗАРАБОТИЛЕ ВКУПНО 300 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

НОВИОТ „СПАЈДЕРМЕН“ Е ПРВИОТ ФИЛМ ВО ПАНДЕМИЈАТА КОЈ ЗАРАБОТИЛ МИЛИЈАРДА ДОЛАРИ

НОВИОТ ФИЛМ ЗА СПАЈДЕРМЕН СО ТРЕТОТО НАЈДОБРО ОТВОРАЊЕ ВО ИСТОРИЈАТА

„ТЕНЕТ“ ЗАРАБОТИ 150 МИЛИОНИ ДОЛАРИ НА СВЕТСКО НИВО, НО НЕМА СО КОГО ДА СЕ СПОРЕДИ

ДВЕЈН ЏОНСОН ВТОРА ГОДИНА ПО РЕД Е НАЈСКАПО ПЛАТЕН АКТЕР

2019 Е ГОДИНА НА „ДИЗНИ“ – СТАНА ПРВО ФИЛМСКО СТУДИО СО ЗАРАБОТЕНИ 10 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ