животна средина

Таг
3Вести

ПРИЈАТЕЛИ КОИ ОДГЛЕДУВААТ КОРАЛИ И КОСТАРИКА МЕЃУ ПРВИТЕ ДОБИТНИЦИ НА ЕКОЛОШКАТА НАГРАДА ОД МИЛИОН ФУНТИ НА ПРИНЦОТ ВИЛИЈАМ

ДОМОРОДНА ЕКВАДОРКА КОЈА ЈА ОДБРАНИ АМАЗОНИЈА ОД НАФТЕНИ КОМПАНИИ МЕЃУ ДОБИТНИЦИТЕ НА СВЕТСКАТА ЕКОЛОШКА НАГРАДА ГОЛДМАН

ИЛЈАДНИЦИ МЛАДИ ГО ПРЕДВОДЕА ВТОРИОТ МАРШ ЗА ЧИСТ ВОЗДУХ ВО СКОПЈЕ