Зимски олимписки игри во Пекинг

Таг
11Вести

ТАЈНАТА НА ОЛИМПИСКИОТ УСПЕХ НА НОРВЕШКА – ОД МАЛИ НОЗЕ НА СКИИ, НЕМА ЕГО И НЕ ВЛОЖУВААТ ВО СКАПИ СПОРТОВИ

ОЛИМПИЈАДАТА ВО ПЕКИНГ СЕ ОДРЖУВА И ВО УРБАН, ИНДУСТРИСКИ АМБИЕНТ

РАСПЛАКАНИОТ ШОН ВАЈТ ЈА ЗАВРШИ КАРИЕРАТА КАКО СИНОНИМ ЗА СНОУБОРДИНГОТ

МИ СЕ СМЕЕЈА ЗА МОЈОТ ОЛИМПИСКИ СОН – МЕКСИКАНСКИ ЛИЗГАЧ Е МЕЃУ РЕТКИТЕ ЛАТИНОАМЕРИКАНЦИ НА ЗОИ ВО ПЕКИНГ

АМЕРИКАНКАТА ГУ ОСВОИ ОЛИМПИСКО ЗЛАТО ВО СЛОБОДНО СКИЈАЊЕ ЗА КИНА И ГО УРНА КИНЕСКИОТ ТВИТЕР

КАНАЃАНЕЦОТ ПАРО СТАНА ОЛИМПИСКИ ПРВАК ВО СНОУБОРДИНГ ТРИ ГОДИНИ ОТКАКО ГО ПОБЕДИ РАКОТ

ПОЧНУВА ЗИМСКАТА ОЛИМПИЈАДА ВО ПЕКИНГ, ПОТРОШЕНИ СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЛИТРИ ВОДА ЗА ДА ИМА СНЕГ

ЛЕГЕНДАРНИОТ БОБ ТИМ НА ЈАМАЈКА СЕ ВРАЌА НА ОЛИМПИЈАДАТА ПО 24 ГОДИНИ ПАУЗА

КИНА ВЕТИ „ЗЕЛЕНА“ ЗИМСКА ОЛИМПИЈАДА ВО ПЕКИНГ, НО НЕ ГАРАНТИРА ДЕКА ЌЕ НЕМА СМОГ

КИНА ГО ПУШТИ ВО ПРОМЕТ НАЈБРЗИОТ САМОВОЗЕЧКИ ВОЗ НА СВЕТОТ