Златна топка

Таг
4Вести

ЗЛАТНАТА ТОПКА НА МАРАДОНА Е ПРВ ВАКОВ ТРОФЕЈ ШТО СЕ ПРОДАВА НА АУКЦИЈА

ОСМА ЗЛАТНА ТОПКА ЗА ЛЕО МЕСИ, ПРВА ЗА ШПАНКАТА АИТАНА БОНМАТИ

КАРИМ БЕНЗЕМА ЈА ПРИМИ ЗЛАТНАТА ТОПКА ВО ПРИСУСТВО НА БИВШАТА И СЕГАШНАТА ДЕВОЈКА

СЀ УШТЕ УЖИВАМ ВО ФУДБАЛОТ КАКО КОГА БЕВ МАЛ, КАЖА ЛЕО МЕСИ ПО ОСВОЈУВАЊЕТО НА ШЕСТАТА „ЗЛАТНА ТОПКА“