зона на црвени фенери

Таг
5Вести

АМСТЕРДАМ ЗАБРАНИ ПУШЕЊЕ КАНАБИС ВО ЗОНАТА НА ЦРВЕНИТЕ ФЕНЕРИ

АМСТЕРДАМ НЕ МОЖЕ ДА НАЈДЕ ЛОКАЦИЈА ЗА ЕРОТСКИОТ ЦЕНТАР ШТО ЌЕ ЈА ЗАМЕНИ ЗОНАТА НА ЦРВЕНИТЕ ФЕНЕРИ

АМСТЕРДАМ ПЛАНИРА ДА ЈА ЗАМЕНИ ЗОНАТА НА ЦРВЕНИТЕ ФЕНЕРИ СО ПЕТСПРАТЕН ЕРОТСКИ ЦЕНТАР

ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА НА АМСТЕРДАМ БАРА ЗАТВОРАЊЕ НА ЗОНАТА НА ЦРВЕНИТЕ ФЕНЕРИ

АМСТЕРДАМ ЌЕ ГИ ЗАБРАНИ ТУРИСТИЧКИТЕ ТУРИ НИЗ „ЗОНАТА НА ЦРВЕНИТЕ ФЕНЕРИ“