ФЕСТИВАЛОТ ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ ПОМЕСТЕН ЗА НЕДЕЛА

Скопје, (СМАРТ СДК.МК)

Концертот за 50 години Златно славејче, кој беше најавен за утре на отворено на паркингот пред А1 арената „Борис Трајковски“, поради временските услови е помесетен за недела, објави фестивалот на Фејсбук.

Терминот и локацијата на концертот со најголемите детски хитови се исти, 11 часот на паркинот пред спортскиот центар.

„Се потрудивме да има безбедно другарување според сите услови и протоколи кои ни се на располагање“, велат од Фестивалот.