фестивал

Таг
291Вести

ГОРДА СУМ ШТО УШТЕ МЕ ВИКААТ ЌЕРКАТА НА ПЕЦЕ АТАНАСОВСКИ, ВЕЛИ ВЕСНА ВУЧИЌ ПРЕД ЈУБИЛЕЈОТ НА ФЕСТИВАЛОТ ЗА НАРОДНИ ИНСТРУМЕНТИ И ПЕСНИ

ПУБЛИКАТА СИ ОДЕШЕ ОД КОНЦЕРТОТ НА СИНДИ ЛОПЕР ВО АНГЛИЈА, КОЈА ЛОШО ЗВУЧЕШЕ ПОРАДИ ТЕХНИЧКИ ПРОБЛЕМИ

НА ФЕСТИВАЛ НА МАЛТА ПРОДОЛЖИВМЕ ДА ЈА ШИРИМЕ МАКЕДОНСКАТА МУЗИКА НИЗ СВЕТОТ, ВЕЛАТ ОД „КАФЕ ДЕ АНАТОЛИЈА“

СЕ ОДРЖА 5. „МЕТАЛ ДИСЧАРЏ“ ВО БИТОЛА – ПРОМОЦИЈА НА ДОМАШНИ ТАЛЕНТИ И МНОШТВО МЛАДА ПУБЛИКА СЕ ТРИУМФ НА ФЕСТИВАЛОТ

КАМЕРНИОТ ОРКЕСТАР „ПРОФУНДИС“ НАСТАПУВА НА ФЕСТИВАЛОТ СОФИСКИ МУЗИЧКИ НЕДЕЛИ

ФЕСТИВАЛ ЗА КЛАСИЧЕН БАЛЕТ И МОДЕРЕН ТАНЦ НА 7 И 8 ЈУНИ ВО СКОПЈЕ

МАРАТОНСКИ „УРБАН ФМ ФЕСТИВАЛ“ СО МАКЕДОНСКИ ПЕЈАЧИ И ДИЏЕИ ВО СКОПСКИ ГРАДСКИ ПАРК НА 9 ЈУНИ