Ана Антевска

Author
436Вести

САКАМ СЕКОЈ ДА ЈА ПОЧУВСТВУВА РАДОСТА НА СОЗДАВАЊЕ УМЕТНОСТ, ВЕЛИ ЃОРГИНА СПАСЕВСКА ЗА РАБОТИЛНИЦАТА „ИСПОВЕДИ НА ПЛАТНО“

МАСКИРАНИ ДЕЦА ШЕТАА ПО ПЛОШТАДОТ МЕЃУ НОВОГОДИШНИТЕ ЌУКАРКИ, ГРАД СКОПЈЕ НЕ ОРГАНИЗИРАШЕ МАСКЕНБАЛ

ПРЕТСТАВИ ОД ПЕТ ЗЕМЈИ НА 17. ТЕАТАРСКИ ФЕСТИВАЛ СКУПИ ВО СКОПЈЕ

ПРОМОЦИЈА НА ГРАФИЧКА КНИГА ОД УМЕТНИКОТ СИМОН КАЛАЈЏИЕВ ВО СКОПЈЕ

СУБВЕНЦИИ ЗА НАБАВКА НА ВЕЛОСИПЕДИ И ТРОТИНЕТИ ЗА ЖИТЕЛИТЕ НА АЕРОДРОМ

ЗАБАВА СО КУЧИЊА НА ПРВИОТ ФЕСТИВАЛ ЗА МИЛЕНИЦИ „ПЕТ ФЕСТ“ ВО СКОПЈЕ

В НЕДЕЛА ВО СКОПСКИОТ ГРАДСКИ ПАРК ЌЕ СЕ ОДРЖИ ПРВИОТ ФЕСТИВАЛ ЗА МИЛЕНИЦИ, „ПЕТ ФЕСТ“

УТРЕ ПО 32. ПАТ ЌЕ СЕ ОДРЖИ ДЕТСКИОТ ФЕСТИВАЛ „ОРО БЕЗ ГРАНИЦИ“

Лауреатот на Струшки вечери на поезијата Влада Урошевиќ засади дрво во паркот на поезијата