САКАМ ДА КАЖАМ

  • УНИВЕРЗАЛНА НЕДОВЕРБА
    Повеќето од новите пратеници не се појавија на свечената седница на ДИК да си ги подигнат уверенијата.  Најдоа стотици изговори […]