РИЈАНА И КЕНДАЛ ЏЕНЕР ВО ИСТ ФУСТАН НА „ЖИВАНШИ“

Њујорк, (Ел)

На премиерата на филмот „Осумте на Оушн“ во Њујорк, Ријана се појави во драматичен фустан со металик темновиолетова боја на „Живанши“. Поп-ѕвездата, која глуми во филмот, го искомбинира фустанот со џиновски сребрени обетки, прстени со скапоцени камења и со дијамантски часовник.

Ријана го носеше фустанот кој беше претставен на неодамнешната ревија на „Живанши“ во Париз

Но, таа не е прва која го носеше овој фустан од годинашната есенска колекција на „Живанши“.

На неодамнепната ревија во Париз, фустанот со голем волумен го носеше манекенката Клер Вајт Келер, а пак топ-моделот Кендал Џенер е во истата креација на јунската насловна страница на списанието „Ел“.

„Две ѕвезди, две различни шминки и еден огромен фустан. Додека некои мислат дека е модно фијаско, ние веруваме дека ова докажува деке двете жени имаат одличен вкус и се екперти во промовирање на авангардна облека“, пишува „Харперс базар“.