Амстердам

Таг
24Вести

АМСТЕРДАМ ЗАБРАНИ ПУШЕЊЕ КАНАБИС ВО ЗОНАТА НА ЦРВЕНИТЕ ФЕНЕРИ

АМСТЕРДАМ НЕ МОЖЕ ДА НАЈДЕ ЛОКАЦИЈА ЗА ЕРОТСКИОТ ЦЕНТАР ШТО ЌЕ ЈА ЗАМЕНИ ЗОНАТА НА ЦРВЕНИТЕ ФЕНЕРИ

АМСТЕРДАМ ТЕСТИРА САМОВОЗЕЧКИ ЕЛЕКТРИЧНИ ПЛОВИЛА ЗА ПРЕВОЗ НИЗ КАНАЛИТЕ

АМСТЕРДАМ ПЛАНИРА ДА ЈА ЗАМЕНИ ЗОНАТА НА ЦРВЕНИТЕ ФЕНЕРИ СО ПЕТСПРАТЕН ЕРОТСКИ ЦЕНТАР

АМСТЕРДАМ СТРАВУВА ОД ПОРАСТ НА УЛИЧНИОТ КРИМИНАЛ АКО НА СТРАНЦИТЕ ИМ СЕ ЗАБРАНИ ВЛЕЗ ВО КОФИ-ШОПОВИТЕ

АМСТЕРДАМ СО ЦВЕЌИЊА ЌЕ ЈА ПОДОБРУВА БЕЗБЕДНОСТА НА ПЕШАЦИТЕ

НОВИТЕ ЖАРДИНИЕРИ ВО АМСТЕРДАМ ИСТОВРЕМЕНО СЛУЖАТ И КАКО ОДРЖЛИВИ ПИСОАРИ

АМСТЕРДАМ САДИ МИНИГРАДИНИ ОКОЛУ КОНТЕЈНЕРИТЕ

РЕСТОРАН ВО АМСТЕРДАМ ПОНУДИ РЕШЕНИЕ ЗА СОЦИЈАЛНО ДИСТАНЦИРАЊЕ