астон мартин

Таг
7Вести

ПРВИОТ ТЕРЕНЕЦ НА „АСТОН МАРТИН“ ТРЕБА ДА ПРИВЛЕЧЕ БОГАТИ ЖЕНИ

„АСТОН МАРТИН“ ПРВПАТ НАПРАВИ МОТОЦИКЛ, ЌЕ СЕ ПРОДАВА ЗА 108.000 ЕВРА

„АСТОН МАРТИН ВАЛХАЛА“ Е НОВИОТ АВТОМОБИЛ НА ЏЕЈМС БОНД

ЏЕЈМС БОНД ПРВПАТ ЌЕ ВОЗИ ЕЛЕКТРИЧЕН „АСТОН МАРТИН“

„АСТОН МАРТИН ВАЛКИРА“ ЌЕ ДАВА ЧУВСТВО НА ВОЗЕЊЕ НА ФОРМУЛА 1 БОЛИД

ЌЕ СЕ ПРОИЗВЕДАТ 28 ПРИМЕРОЦИ ОД КУЛТНИОТ „АСТОН МАРТИН ДБ5“, ЦЕНА – 3,5 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ИСЧЕЗНАТИОТ „АСТОН МАРТИН“ ОД „ГОЛДФИНГЕР“ СЕ БАРА НА БЛИСКИОТ ИСТОК