аукција

Таг
129Вести

УМЕТНИЧКАТА КОЛЕКЦИЈА НА КООСНОВАЧОТ НА „МАЈКРОСОФТ“, ПОЛ АЛЕН, СЕ ПРОДАДЕ ЗА РЕКОРДНИ 1,5 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ

РЕДОК РОЗЕВ ДИЈАМАНТ СЕ ПРОДАДЕ ЗА 58 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ДРЕС НА ЏОРДАН СЕ ПРОДАДЕ ЗА 10,1 МИЛИОН ДОЛАРИ И СТАНА НАЈСКАПИОТ СПОРТСКИ ПРЕДМЕТ ВО ИСТОРИЈАТА

ЈАКНАТА НА БАЗ ОЛДРИН ОД МИСИЈАТА НА МЕСЕЧИНАТА ПРОДАДЕНА ЗА 2,8 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

„МЕРЦЕДЕС“ ОД 1955 СТАНА НАЈСКАПО ПРОДАДЕН АВТОМОБИЛ ВО ИСТОРИЈАТА

ДРЕСОТ НА МАРАДОНА ВО КОЈ ГО ПОСТИГНА СЛАВНИОТ ГОЛ СО РАКА СЕ ПРОДАДЕ ЗА 7,1 МИЛИОН ФУНТИ

СЕ ПРОДАВА ДРЕСОТ НА МАРАДОНА ВО КОЈ ГО ПОСТИГНА СЛАВНИОТ ГОЛ СО РАКА, СЕ ОЧЕКУВА ЦЕНА ОД НАД 5 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ПОРТРЕТ НА МЕРИЛИН МОНРО ОД ВОРХОЛ ЌЕ СТАНЕ НАЈСКАПАТА СЛИКА ОД 20. ВЕК

ТОМ ХЕНКС ЈА ПРОДАВА „ПЕГЛИЧКАТА“ ШТО ЈА ДОБИЛ ОД ПОЛСКИТЕ ФАНОВИ ЗА РОДЕНДЕН

„ВОНЗЕМСКИОТ“ ЦРН ДИЈАМАНТ ЕНИГМА СЕ ПРОДАДЕ ЗА 3,75 МИЛИОНИ ЕВРА