балерина

Таг
8Вести

МИК ЏЕГЕР СЕ СВРШИЛ НА 79 ГОДИНИ

РУСКИ „ФОРБС“ ЈА ИЗБРА МАКЕДОНСКАТА БАЛЕРИНА СТЕФАНИЈА ГАШТАРСКА ЗА ЕДНА ОД ОСУМТЕ ИДНИ ЅВЕЗДИ НА РУСИЈА

БРАЗИЛСКА БАЛЕРИНА ГО ЖИВЕЕ СВОЈОТ СОН ИАКО Е РОДЕНА БЕЗ РАЦЕ

МИ СЕ ИСПОЛНИ ДЕТСКИОТ СОН – БАЛЕРИНАТА СТЕФАНИЈА ГАШТАРСКА СЕ ВРАБОТИ ВО РУСКИ БОЉШОЈ

НА 16 ГОДИНИ ГО ЖИВЕАМ СОНOT – БАЛЕРИНАТА СТЕФАНИЈА ГАШТАРСКА НАСТАПИ ВО БОЉШОЈ

МАДОНА ЌЕ РЕЖИРА ФИЛМ ЗА БАЛЕРИНА ОД СИЕРА ЛЕОНЕ

ЌЕРКАТА НА РЕЖИСЕРКАТА ОД МОБ УШИ ХОРНЕР ИГРАШЕ БАЛЕТ НА ВИЕНСКИОТ КОНЦЕРТ

БАЛЕРИНАТА АНТОНИЈА АТАНАСОВА НА ДЕВЕТ ГОДИНИ ИМА 41 ОСВОЕН МЕДАЛ