Барак Обама

Таг
12Вести

МЕМОАРИТЕ НА БАРАК ОБАМА СЕ ПРОДАЛЕ ВО РЕЧИСИ 900.000 ПРИМЕРОЦИ ВО ПРВИТЕ 24 ЧАСА

ПРВИОТ ДЕЛ ОД МЕМОАРИТЕ НА БАРАК ОБАМА ИЗЛЕГУВА НА 17 НОЕМВРИ

МИШЕЛ ОБАМА ОТКРИ ДЕКА ЌЕРКИТЕ ГИ ДОБИЛА СО ВЕШТАЧКО ОПЛОДУВАЊЕ ОТКАКО ИМАЛА СПОНТАН АБОРТУС

МАЛИЈА ОБАМА СВИРИ ХАРМОНИКА ВО СПОТ НА СТУДЕНТСКИ БЕНД ОД ХАРВАРД

НИ ОБАМА НЕ МИ ВЕРУВАШЕ ДЕКА ОВОЈ ДЕН ЌЕ ДОЈДЕ – РОДМАН СЕ РАСПЛАКА ОД СРЕЌА ВО СИНГАПУР

БАРАК И МИШЕЛ ОБАМА ЌЕ ПРАВАТ СЕРИИ И ФИЛМОВИ ЗА „НЕТФЛИКС“

ХАРИ И МЕГАН ЌЕ ПРАВАТ СВАДБА БЕЗ ПОЛИТИЧАРИ

СМИТСОНИЈАН ЈЕ ПРЕМЕСТИ МИШЕЛ ОБАМА ПОРАДИ ПРЕМНОГУ ПОСЕТИТЕЛИ

БАРАК И МИШЕЛ ОБАМА ПРЕГОВАРААТ ЗА ТВ-СЕРИЈА СО „НЕТФЛИКС“

ОБАМА ГО ПОФАЛИ СЕКСАПИЛOT НА МИШЕЛ НА ОФИЦИЈАЛНИТЕ ПОРТРЕТИ