Бил Гејтс

Таг
7Вести

ВЕШТАЧКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА Е НАЈВАЖНИОТ ТЕХНОЛОШКИ НАПРЕДОК ВО ПОСЛЕДНИТЕ ДЕЦЕНИИ, ВЕЛИ БИЛ ГЕЈТС

БИЛ И МЕЛИНДА ГЕЈТС СЕ РАЗВЕДУВААТ – ГИ СПОИ РАБОТАТА, ПА ЈА ОСНОВАА НАЈГОЛЕМАТА ФОНДАЦИЈА НА СВЕТОТ

БИЛ ГЕЈТС ПОДДРЖА ПРОЕКТ ЗА ПРЕТВОРАЊЕ НА СОНЧЕВА СВЕТЛИНА ВО ИЗВОР НА СТРУЈА ЗА ТЕШКА ИНДУСТРИЈА

ГАЗДАТА НА „АМАЗОН“ НАЕДНАШ СТАНАЛ НАЈГОЛЕМИОТ ДОБРОТВОР НА СВЕТОТ СО ДОНИРАНИ 2 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ

НЕ ГО ЗАСЛУЖУВАМ МОЕТО БОГАТСТВО И ЗАТОА ЌЕ МУ ГО ОСТАВАМ НА СВЕТОТ, ВЕЛИ БИЛ ГЕЈТС

ОСНОВАЧОТ НА „АМАЗОН“ ЏЕФ БЕЗОС Е НАЈБОГАТИОТ ЧОВЕК ВО МОДЕРНАТА ИСТОРИЈА