биткоин

Таг
11Вести

ВРЕДНОСТА НА БИТКОИНОТ ПРВПАТ НАДМИНА 69.000 ДОЛАРИ

КИНА ГИ ПРОГЛАСИ СИТЕ ТРАНСАКЦИИ СО КРИПТОВАЛУТИ ЗА НЕЗАКОНСКИ

ЕЛ САЛВАДОР СТАНА ПРВА ДРЖАВА НА СВЕТОТ ВО КОЈА БИТКОИНОТ Е ОФИЦИЈАЛНА ВАЛУТА

ЕЛ САЛВАДОР САКА ДА СТАНЕ ПРВА ДРЖАВА ВО КОЈА БИТКОИНОТ ЌЕ БИДЕ ОФИЦИЈАЛНА ВАЛУТА

„ТЕСЛА“ СЕ ОТКАЖА ОД ПЛАЌАЊА ВО БИТКОИНИ ЗАШТО СЕ ШТЕТНИ ПО ОКОЛИНАТА

АВТОМОБИЛИТЕ НА „ТЕСЛА“ СЕГА МОЖЕ ДА СЕ КУПАТ И СО БИТКОИНИ

МАСК КУПИЛ БИТКОИНИ ЗА 1,5 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ И ИМ ДОНЕСЕ НОВА РЕКОРДНА ВРЕДНОСТ

КРИМИНАЛЦИТЕ ГО ОТКАЧУВААТ БИТКОИНОТ ЗА ДРУГИ ВАЛУТИ