блокбастер

Таг
11Вести

„ВОНДЕР ВУМАН 2“ ЗАРАБОТИ САМО 38,5 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ОТКАКО ДОЈДЕ ВО КИНАТА

„ОДМАЗДНИЦИ: ЗАВРШНИЦА“ ГО ПОЧНУВА СВОЈОТ ПОХОД, КИНА ВО САД ЌЕ РАБОТАТ 72 ЧАСА БЕЗ ПРЕКИН

СЕ ЗАТВОРА ПРЕТПОСЛЕДНАТА ВИДЕОТЕКА НА СВЕТОТ

КИНА ГО ПРЕДИЗВИКА ХОЛИВУД СО СВОЈОТ ПРВ НАУЧНО-ФАНТАСТИЧЕН БЛОКБАСТЕР

ПРЕМИЕРАТА НА „ВОНДЕР ВУМАН 2“ ПРЕМЕСТЕНА ВО 2020

БЕЛГИСКАТА ПАРОДИЈА „БЛОКБАСТЕР“ ГО ОТВОРА 43. ИЗДАНИЕ НА МОТ

ОСКАРИТЕ СЕ ОТВОРААТ ЗА БЛОКБАСТЕРИ – СЕ ВОВЕДУВА НАГРАДА ЗА ПОПУЛАРЕН ФИЛМ

„ОДМАЗДНИЦИ 3“ ТРГНУВА ВО ПОХОД НА КИНО-БЛАГАЈНИТЕ, ОЧЕКУВА ЗАРАБОТКА ОД 250 МИЛИОНИ ДОЛАРИ НА ДЕБИТО

СЦЕНОГРАФИЈАТА ВО „ЦРНИОТ ПАНТЕР“ ИНСПИРИРАНА ОД ЗАХА ХАДИД И БАКИНГАМСКАТА ПАЛАТА

НАЈВИСОКИ ОЦЕНКИ ЗА УНИКАТНОСТА НА АКТЕРИТЕ ОД „ЦРНИОТ ПАНТЕР“