Блуз фамилија

Таг
8Вести

ИРСКО-ДАНСКОТО ДУО „ТРЕИНМЕН БЛУЗ“ ЈА ЗАОКРУЖИ ЛИСТАТА УЧЕСНИЦИ НА 4. КОТОН БЛУЗ ФЕСТИВАЛ

ЛЕГЕНДАРНИТЕ ГРЧКИ БЛУЗЕРИ „БЛУЗ ВАЈР“ СО КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ НА 18 АПРИЛ

ТОНИ ХОЛИДЕЈ И СВИТ МАРТА ВЕЧЕРВА ГО ЗАОКРУЖУВААТ ТРЕТИОТ КОТОН БЛУЗ ФЕСТИВАЛ

ВЕЧЕРВА И УТРЕ ЌЕ СЕ СВИРИ БЛУЗ ВО КИНОТЕКАТА НА ВТОРИОТ КОТОН БЛУЗ ФЕСТИВАЛ

ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА „КОТОН БЛУЗ ФЕСТИВАЛ“ СО ГОСТИ ОД САД И ДАНСКА

ПРВОТО ИЗДАНИЕ НА „КОТОН БЛУЗ ФЕСТИВАЛ“ ЌЕ СЕ ОДРЖИ ВО СЕПТЕМВРИ СО ГОСТИ ОД СТРАНСТВО

„БЛУЗ ФАМИЛИЈА“ ПОКАЖА ДЕКА ЗА ДОБАР БЛУЗ ВРЕДИ ДА СЕ ПОТЕГНЕ И ДО СРЕДНО ВОДНО

ТРЕТАТА СВИРКА ОД БЛУЗ СЕРИЈАЛОТ „БЕКЈАРД СЕШНС“ УТРЕ НА СРЕДНО ВОДНО