Бразил

Таг
17Вести

ЏОН ИЛИЈА АПЕЛГРЕН СО ЗВУЦИТЕ НА БРАЗИЛ УТРЕ ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА

БРАЗИЛ ИЗГРАДИ ПОВИСОКА СТАТУА НА ИСУС ОД ОНАА ВО РИО

100-ГОДИШЕН БРАЗИЛЕЦ ВЛЕЗЕ ВО ГИНИС ОТКАКО 84 ГОДИНИ РАБОТЕЛ ВО ИСТА КОМПАНИЈА

„ФИАТ“ МУ КАЖУВА ЧАО НА „УНО“ ПО 38 ГОДИНИ ПРОИЗВОДСТВО

БРАЗИЛ ПРОИЗВЕДУВА 800 МИЛИОНИ ЛИТРИ КАШАСА ГОДИШНО, А САМО 1% СЕ ИЗВЕЗУВА

БРАЗИЛСКИ УМЕТНИК РЕПРОДУЦИРА СЛАВНИ УМЕТНИЧКИ ДЕЛА КОРИСТЕЈЌИ ПЛАСТИЧНИ КЕСИ

БРАЗИЛ ГРАДИ ПОВИСОКА СТАТУА НА ИСУС ОД ОНАА ВО РИО

БРАЗИЛСКА БАЛЕРИНА ГО ЖИВЕЕ СВОЈОТ СОН ИАКО Е РОДЕНА БЕЗ РАЦЕ

БЕТОНСКА ВАГИНА ОД 33 МЕТРИ ПРЕДИЗВИКУВА КОНТРОВЕРЗИ ВО БРАЗИЛ