Чарлс Трети

Таг
8Вести

ЧЕСТ И ПРИВИЛЕГИЈА Е ШТО НАШАТА КОМПАНИЈА Е ВБРОЕНА ВО МОНОГРАФИЈАТА ЗА ВИЗИЈАТА НА КРАЛОТ ЧАРЛС ТРЕТИ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРКАТА АНА ЈАКИМОВСКА

КРУНИСУВАЊЕТО НА ЧАРЛС ЗАОКРУЖЕНО СО ПРВИОТ КОНЦЕРТ ВО ЗАМОКОТ ВИНДЗОР ДОСЕГА

ЧАРЛС ЌЕ НОСИ ЗЛАТНИ ОБЛЕКИ НА КРУНИСУВАЊЕТО ТЕШКИ НЕКОЛКУ КИЛОГРАМИ

КАМИЛА И ОФИЦИЈАЛНО ЌЕ СТАНЕ КРАЛИЦА НА КРУНИСУВАЊЕТО НА ЧАРЛС ТРЕТИ НА 6 МАЈ

КРАЛОТ ЧАРЛС ПОСЕДУВА БРОЈНИ РАСКОШНИ ИМОТИ, НО И КУЌА ВО МАЛО РОМАНСКО СЕЛО

БРИТАНИЈА ЌЕ МЕНУВА ПАРИ, МАРКИ, ПАСОШИ И ХИМНА ПО СМРТТА НА КРАЛИЦАТА

КАМИЛА ПАРКЕР БОУЛС – ОД НАЈОМРАЗЕНАТА ЖЕНА ВО БРИТАНИЈА ДО КРАЛИЦА