Чешка

Таг
8Вести

ЧЕШКАТА ПОЛИЦИЈА СЕ ЗАСИЛИ СО „ФЕРАРИ“ ЗАПЛЕНЕТО ОД КРИМИНАЛЦИ

ВО ЧЕШКА ЌЕ СЕ ОТВОРИ НАЈДОЛГИОТ ПЕШАЧКИ ВИСЕЧКИ МОСТ НА СВЕТОТ

ВО ОТСУСТВО НА ПОСЕТИТЕЛИ, МАЈМУНИТЕ ОД ЗООЛОШКИТЕ ГРАДИНИ ВО ЧЕШКА ПОЧНАА ДА СЕ ГЛЕДААТ ПРЕКУ ЗУМ

ЧЕСИ ДИЗАЈНИРАА КУЌА ШТО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ СО 3-Д ПЕЧАТЕЊЕ ЗА 48 ЧАСА

ЧЕСИТЕ ГО СЛАВАТ ПОВТОРНОТО ОТВОРАЊЕ НА ПАБОВИТЕ СО БЕСПЛАТНО ПИВО

„ШКОДА“ ЈА ПРЕТСТАВИ НОВАТА „ОКТАВИЈА“, ПРВПАТ ИМА И ХИБРИДНА ВЕРЗИЈА

И „ШКОДА“ ИМА СВОЈ МАЛ ЕЛЕКТРИЧЕН АВТОМОБИЛ

НАГРАДА ВО ЧЕШКА ЗА „КРАЈОТ НА ВРЕМЕТО“ НА МАНЧЕВСКИ