Чувари на галаксијата

Таг
7Вести

„ДИЗНИ“ ГО ВРАТИ ЏЕЈМС ГАН ЗА РЕЖИСЕР НА „ЧУВАРИ НА ГАЛАКСИЈАТА 3“

УГИНА РАКУНОТ ОРЕО, ЅВЕЗДАТА НА „ЧУВАРИ НА ГАЛАКСИЈАТА“

ВРАТЕТЕ ГО ЏЕЈМС ГАН, СПАСЕТЕ ЈА ГАЛАКСИЈАТА, ПОБАРАА ФАНОВИТЕ ПРЕКУ БИЛБОРД

ЏЕЈМС ГАН НЕ Е ОТПИШАН, ЌЕ ГО ПРАВИ ВТОРИОТ ДЕЛ НА „ОДРЕДОТ НА ОТПИШАНИТЕ“

БАРАЈТЕ СИ ДРУГА РАБОТА! – СТОПИРАНА ПРОДУКЦИЈАТА НА „ЧУВАРИ НА ГАЛАКСИЈАТА 3“

ЅВЕЗДИТЕ НА „ЧУВАРИ НА ГАЛАКСИЈАТА“ БАРААТ ВРАЌАЊЕ НА РЕЖИСЕРОТ ГАН

РЕЖИСЕРОТ НА „ЧУВАРИ НА ГАЛАКСИЈАТА“ ДОБИ ОТКАЗ ПОРАДИ СТАРИ НАВРЕДЛИВИ ТВИТОВИ