Даунов синдром

Таг
7Вести

„ВИКТОРИЈА‘С СИКРЕТ“ ПРВПАТ АНГАЖИРАШЕ МОДЕЛ СО ДАУНОВ СИНДРОМ

ЕВРОПСКИТЕ ШАМПИОНИ ВО ХИП-ХОП ИГРАА ЗА 28 ГОДИНИ НЕЗАВИСНОСТ НА МАКЕДОНИЈА

МЛАДИТЕ ЈУТЈУБЕРИ ЏИПИ И СТЕФОНАТОР УТРЕ ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА

НИНА ДОКАЖУВА ДЕКА МОЖЕШ ДА ПОСТИГНЕШ СЀ АКО ИМАШ ЖЕЛБА – ТАМАРА ПЕЕШЕ ЗА ДЕВОЈКАТА ОД УНИЦЕФ

НИНА Е ПРЕСРЕЌНА ДЕКА ЛУЃЕТО ЈА ПРЕПОЗНАВААТ КАКО АПТЕКАРКА ИАКО ИМА ДАУНОВ СИНДРОМ

МОМЧЕ СО ДАУНОВ СИНДРОМ СТАНА МОДЕЛ НА БРЕНД ЗА ДЕТСКА ОБЛЕКА

ТАНЧАРИТЕ ОД „ЛАРОНДИНА“ ЌЕ ПОКАЖАТ ВО БИТОЛА И СКОПЈЕ ШТО СЕ МОЖАТ ДА НАПРАВАТ ЛИЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ