Дејвид Гета

Таг
3Вести

ДЕЈВИД ГЕТА ГО ДОБИ ТРЕТОТО ДЕТЕ НА 56 ГОДИНИ

ДЕЈВИД ГЕТА СИ ГИ ПРОДАДЕ ПЕСНИТЕ ЗА 100 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

КАЛВИН ХАРИС ШЕСТА ГОДИНА ПО РЕД Е НАЈПЛАТЕНИОТ ДИЏЕЈ НА СВЕТОТ