„Десонанц“

Таг
7Вести

ДЕСОНАНЦ СЕ ВРАЌА СО ОНЛАЈН ИЗДАНИЕ И НАСТАПИ НА ДОМАШНИ МУЗИЧАРИ

ДЕСОНАНЦ СЕ ЗАТВОРА СО ПРЕМИЕРА НА БАЛЕТСКО-ТАНЦОВИОТ ПЕРФОРМАНС НА ИВАНА КОЦЕВСКА

„ДЕСОНАНЦ“ ПО 11. ПАТ ЈА ПРОМОВИРА СОВРЕМЕНАТА ЕЛЕКТРОНСКА МУЗИКА

АВСТРИСКИОТ КОМПОЗИТОР ФЕНЕС И „ДЕСОНАНЦ“ ЈА СЕЛАТ ЕЛЕКТРОНСКАТА МУЗИКА ВО ФИЛХАРМОНИЈА

ФЕСТИВАЛОТ ДЕСОНАНЦ НАЈАВИ УНИКАТНО АУДИОВИДЕО ШОУ ВО МУЗЕЈОТ НА ГРАД СКОПЈЕ

ФЕСТИВАЛОТ „ДЕСОНАНЦ“ ЌЕ БИДЕ ДЕЛ ОД МАРАТОНСКА ЗАБАВА ВО БЕРЛИН НА 15 АВГУСТ