Џејмс Ган

Таг
9Вести

НОВИОТ „СУПЕРМЕН“ ПОЧНА ДА СЕ СНИМА НА НЕГОВИОТ РОДЕНДЕН, 29 ФЕВРУАРИ

НОВИОТ ФИЛМ ЗА СУПЕРМЕН ДОАЃА ВО 2025, ЌЕ ГО РЕЖИРА ЏЕЈМС ГАН

СТАЛОНЕ ВЛЕГУВА ВО СВЕТОТ НА СУПЕРХЕРОИТЕ ПРЕКУ „ОДРЕДОТ НА ОТПИШАНИТЕ 2“

„ДИЗНИ“ ГО ВРАТИ ЏЕЈМС ГАН ЗА РЕЖИСЕР НА „ЧУВАРИ НА ГАЛАКСИЈАТА 3“

УГИНА РАКУНОТ ОРЕО, ЅВЕЗДАТА НА „ЧУВАРИ НА ГАЛАКСИЈАТА“

ВРАТЕТЕ ГО ЏЕЈМС ГАН, СПАСЕТЕ ЈА ГАЛАКСИЈАТА, ПОБАРАА ФАНОВИТЕ ПРЕКУ БИЛБОРД

ЏЕЈМС ГАН НЕ Е ОТПИШАН, ЌЕ ГО ПРАВИ ВТОРИОТ ДЕЛ НА „ОДРЕДОТ НА ОТПИШАНИТЕ“

ЅВЕЗДИТЕ НА „ЧУВАРИ НА ГАЛАКСИЈАТА“ БАРААТ ВРАЌАЊЕ НА РЕЖИСЕРОТ ГАН

РЕЖИСЕРОТ НА „ЧУВАРИ НА ГАЛАКСИЈАТА“ ДОБИ ОТКАЗ ПОРАДИ СТАРИ НАВРЕДЛИВИ ТВИТОВИ