Џорџ Мајкл

Таг
11Вести

ТЈЕРИ МУГЛЕР Ѝ ПРИСТАПУВАШЕ НА МОДНАТА ПИСТА КАКО ДА Е ТЕАТАР (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ПЕСНАТА „МИНАТИОТ БОЖИЌ“ ЗА ПРВПАТ ПО 36 ГОДИНИ НА ПРВО МЕСТО ВО БРИТАНИЈА

„МИНАТИОТ БОЖИЌ“ СО МУЗИКА НА ЏОРЏ МАЈКЛ ОД ДЕНЕСКА ВО СИНЕПЛЕКС

ОБЈАВЕНА ПРВА НОВА ПЕСНА ОД ЏОРЏ МАЈКЛ ПО СЕДУМ ГОДИНИ

ФИЛМОТ „ПОСЛЕДНИОТ БОЖИК“ СОДРЖИ НЕОБЈАВЕНА ПЕСНА ОД ЏОРЏ МАЈКЛ

УМЕТНИЧКАТА КОЛЕКЦИЈА НА ЏОРЏ МАЈКЛ НА ПРОДАЖБА

ЏОРЏ МАЈКЛ ПОЧИНА ПРЕД ДВЕ ГОДИНИ, А СÈ УШТЕ ДОНИРА ПАРИ ЗА ХУМАНИТАРНИ ЦЕЛИ

НЕОБЈАВЕНИ ПЕСНИ ОД ЏОРЏ МАЈКЛ ЌЕ СЕ ПОЈАВАТ ВО ФИЛМОТ „МИНАТИОТ БОЖИЌ“