Еј-Си/Ди-Си

Таг
9Вести

„ЕЈ-СИ/ДИ-СИ“ ЈА НАЈАВИ ПРВАТА ЕВРОПСКА ТУРНЕЈА ОД 2016, БАЛКАНОТ Е ЗАОБИКОЛЕН

НОВИОТ АЛБУМ НА „ЕЈ-СИ/ДИ-СИ“ Е КОАВТОРСКО ДЕЛО НА ПОКОЈНИОТ ГИТАРИСТ МАЛКОЛМ ЈАНГ

НОВИОТ АЛБУМ НА „ЕЈ-СИ/ДИ-СИ“ ИЗЛЕГУВА НА 13 НОЕМВРИ

ПО ЕПИЗОДАТА СО АКСЛ РОУЗ, „ЕЈ-СИ/ДИ-СИ“ ГО ПОТВРДИ ВРАЌАЊЕТО НА КЛАСИЧНАТА ПОСТАВА

„ЕЈ-СИ/ДИ-СИ“ ЌЕ ОБЈАВИ СЛОЖУВАЛКИ СО ОМОТИТЕ НА СВОИ АЛБУМИ

ПЕРТ МУ ОДДАДЕ ПОЧИТ НА ПОКОЈНИОТ ПЕЈАЧ НА „ЕЈ-СИ/ДИ-СИ“ СО 10-КИЛОМЕТАРСКА СВИРКА

ПОКОЈНИОТ ПЕЈАЧ НА „ЕЈ-СИ/ДИ-СИ“ БОН СКОТ ЌЕ СЕ ЧЕСТВУВА НА НАЈДОЛГАТА БИНА НА СВЕТОТ

ЕЈ-СИ/ДИ-СИ ЌЕ СВИРИ НА СВАДБАТА НА СЕРХИО РАМОС, РОНАЛДО НЕ Е ПОКАНЕТ

ЕЈ-СИ/ДИ-СИ ЌЕ ПРОДОЛЖАТ СО АКСЛ РОУЗ, ВЕЛИ БИОГРАФОТ НА ГРУПАТА