Емилија Кларк

Таг
12Вести

„МИНАТИОТ БОЖИЌ“ СО МУЗИКА НА ЏОРЏ МАЈКЛ ОД ДЕНЕСКА ВО СИНЕПЛЕКС

ФИЛМОТ „ПОСЛЕДНИОТ БОЖИК“ СОДРЖИ НЕОБЈАВЕНА ПЕСНА ОД ЏОРЏ МАЈКЛ

ЕМИЛИЈА КЛАРК ГЛЕДАЛА ВИДЕА ОД ХИТЛЕР ЗА ПОСЛЕДНИОТ ГОВОР ВО „ИГРА НА ТРОНОВИ“

ПЕТТАТА ЕПИЗОДА ЌЕ БИДЕ УШТЕ ПОЛУДА ОД БИТКАТА ЗА ВИНТЕРФЕЛ, НАЈАВИ ЕМИЛИЈА КЛАРК

ЅВЕЗДИТЕ НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“ ВО ГЛАМУРОЗНО ИЗДАНИЕ НА ПРЕМИЕРАТА ВО ЊУЈОРК

БАРАВ ДА МЕ ИСКЛУЧАТ ОД АПАРАТИТЕ – ЕМИЛИЈА КЛАРК ОТКРИ ДЕКА ИМАЛА ДВЕ ОПЕРАЦИИ НА МОЗОКОТ

ЅВЕЗДИТЕ НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“ КИТ ХАРИНГТОН И РОУЗ ЛЕСЛИ СЕ ВЕНЧАА ВО ШКОТСКИ ЗАМОК

ПРВИОТ САМОСТОЕН ФИЛМ ЗА ХАН СОЛО ОД УТРЕ ВО СКОПСКИТЕ КИНА

ВО „ИГРА НА ТРОНОВИ“ СЕКОГАШ БЕВ ИСТО ПЛАТЕНА СО МАШКИТЕ АКТЕРИ, ВЕЛИ ЕМИЛИЈА КЛАРК