ПЛИШЕНО МЕЧЕ ЌЕ БИДЕ МАСКОТАТА НА ФУДБАЛСКОТО ЕП 2024, НАВИВАЧИТЕ ЌЕ ГО ИЗБЕРАТ ИМЕТО