Фанк шуи

Таг
9Вести

„ФАНК ШУИ“, „СЕТСТЕТ“ И ДИНА ЈАШАРИ ЌЕ НАСТАПАТ НА КОНЦЕРТ ЗА ДЕНОТ НА ЕВРОПА ВО СКОПЈЕ

„ФАНК ШУИ“ ЌЕ НАСТАПИ НА ФЕСТИВАЛОТ ЕГЗИТ

„ФАНК ШУИ“, „КОРПОРАЦИЈА ВАГИНА“ И „ЛУФТАНЗА“ НОМИНИРАНИ ЗА ЕВРОПСКАТА МУЗИЧКА НАГРАДА ХЕМИ

„ФАНК ШУИ“ МУ ГО ПОСВЕТИ НА СКОПЈЕ СПОТОТ ЗА ПЕСНАТА „НИКОГАШ ПАК“

„ФАНК ШУИ“ ЌЕ ГО ПРОМОВИРА НОВИОТ АЛБУМ СО КОНЦЕРТ ВО МКЦ

МАРТИНА БАРАКОСКА Е НОВАТА ТАПАНАРКА НА „ФАНК ШУИ“

„ФАНК ШУИ“ МЕЃУ ДЕВЕТТЕ ФИНАЛИСТИ ЗА ЕВРОПСКАТА МУЗИЧКА НАГРАДА „ХЕМИ“

„ФАНК ШУИ“, „ПЛУТО‘С ДАУТ“ И „ЈУ“ НОМИНИРАНИ ЗА ЕВРОПСКАТА МУЗИЧКА НАГРАДА „ХЕМИ“