филмски фестивал

Таг
18Вести

ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА ЕТНОГРАФСКИОТ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ „ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ“ ОД ДЕНЕСКА ВО БИТОЛА

СИНЕДЕЈС НОСИ НАД 40 ФИЛМОВИ ПОД МОТОТО „МУВИ НАЈТ“, ЗА ПОЧЕТОК Е ПРЕМИЕРАТА НА „М“ НА ТОЗИЈА

ТУРСКИОТ ФИЛМ „АНАДОЛИСКИ ЛЕОПАРД“ ПОБЕДИ НА СЕДМОТО ИЗДАНИЕ НА КИНЕНОВА

ОСУМ ФИЛМОВИ ЌЕ СЕ БОРАТ ЗА НАГРАДИ НА СЕДМОТО ИЗДАНИЕ НА „КИНЕНОВА“

ФИЛМОВИ НА СИНЕДЕЈС ЌЕ СЕ ГЛЕДААТ И НА ПОКРИВИ И ВОДНО, МЕЃУ 50-ТЕ НАСЛОВИ И „МИМИ“ И ХИТ ХОРОРОТ „НЕМА ДА СИ САМА“

9. ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ ЗА ДЕЦА И МЛАДИ ЏИФОНИ ОД ДЕНЕСКА ДО 12 ОКТОМВРИ

МОДАТА СЕ СПОИ СО МАСКИТЕ НА ВЕНЕЦИСКИОТ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

СРЕДНОШКОЛЦИ ОД МАКЕДОНИЈА ГОДИНАВА ОНЛАЈН УЧЕСТВУВААТ ВО НАЈСТАРИОТ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ ЗА ДЕЦА „ЏИФОНИ“

СТАРТОТ НА БЕРЛИНАЛЕ ВО СЕНКА НА ПУКАЊЕТО ВО ХАНАУ

БЕЛГИСКИОТ ФИЛМ „САМА НА МОЈАТА СВАДБА“ ЈА ОСВОИ „ЗЛАТНАТА ЅВЕЗДА“ НА 17. СИНЕДЕЈС